Recomandari

4 idei de cadouri pentru cele care îndruma pașii copiiilor noștri.

    Ne place sa dăruim și adevărul este că e tare frumos să vedem fericirea pe chipul persoanei care primește cadoul nostru. Florile sunt minunate și le iubim dar se ofilesc repede iar bucuria pe care o simțim când primim buchetul este de scurtă durată. Ce altceva ați putea oferi la începutul anului scolar, celor care îndruma pașii copiiilor noștri?
    Am selectat 4 mame minunate( cu greu doar 4) din cadrul Comunității WAHM Romania , cu ajutorul cărora puteți face un cadou minunat, unicat și care durează în timp iar cea care il primește se va bucura de frumusețea lui vreme indelungată.
1:  Un aranjament unicat de la Soapte Urbane by Ina Noileanu, o să facă senzație și va impresiona prin delicatețea lui. Mușchiul folosit este stabilizat cu o durată de viață cuprinsă între 5 si 10 ani iar florile utilizate sunt nemuritoare! Concept 100% Soapte urbane.

 

2: Minitablou pictat cu drag pe lemn de fag.
Cu ajutorul minunatei Ioana Iacob, mamica ce picteaza cu pasiune Minitablouri , putem face un cadou ce rămâne pentru totdeauna.
Unicat, personalizat si pictat cu dragoste pentru frumos.

 

 

3: O adevărată provocare este lucrul cu fimo ( lutul polimeric) și cadourile personalizate aproape după chipul si asemănarea celui care le primește. O oglindă de buzunar, lucrată superb cu hobby-urile sau activitățile preferate sau o cană în care cafeaua sau ceaiul parcă au și altă savoare. Ne ajuta Oana Georgi de la Atelier de Maini Iscusite

 

 

4: Te-ai gândit că frumosul trandafir poate fi păstrat până la 25 de ani? Se ocupă de asta mamica din spatele proiectului Via Rosa Trandafiri Criogenati .  In felul acesta poți oferi delicata floare și ai și certitudinea că ani de zile aceasta va bucura privirea celei care a primit-o.

 

 

Sper ca am reusit sa te inspir si sa iti starnesc curiozitatea astfel incat sa vizitezi paginile de mai sus! Cred cu tarie ca o sa gasesti un cadou superb.

Incheiem cu un concurs care se termina in data de 09.09.2018

Spune-mi într-un comentariu, la articolul postat pe pagina de facebook Florentina Balos/ Dreamer care cadou te inspira. Și de ce anume. Like paginii Dreamer si Tag catre  1 prieten( sau cu cat mai multi cu atat mai bine) . Poți câștiga un minunat aranjament tricolor marca Soapte Urbane sau o frumoasa oglindă de buzunar oferită de Atelier de maini iscusite

Extragerea se face prin Random in termen de 48 ore de la încheierea concursului. Conform regulamentului GDPR, extragere o sa fie filmată; nu se va face live.
Succes maxim!

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.